Utställare

Tid:

Torsdag 21 november 08.30-18.00

Fredag 22  november 08.00-15.10

Anmälan monteryta: Grundpaketet är på 3 x 2m(6.0 kvm) vilket är minimiyta. Nytt för i år är att vi kommer att ge er möjlighet att scanna era deltagare så att ni vet vilka deltagare ni haft kontakt med.(nytt program som kommer i augusti)

Ange önskad längd och bredd i Er anmälan, Monterkostnad för baspaket med tidig anmälan är sek 17.800 och kompletterande kvm kostar sek 2300 inklusive moms.

I grundpaketets pris ingår för & eftermiddagskaffe, lunch för 2 personer(fredag eftermiddag ej kaffe) samt tipsrunda (1 fråga) och deltagande i get together torsdag eftermiddag. Fler än 2 personer debiteras som ett tillägg per extra person i montern. Anmälan är bindande och efter 10 september av är det ingen återbetalning

Ingår i montern: Endast bakvägg och skiljevägg mot granne ingår i montern samt el och Internet.

Vi fortsätter även detta år med tre nivåer vid anmälan och lägsta pris är vid bokning av montern till den 10 augusti. nivå nr 2 är t.om den 30 sep och den sista nivån ) är fram till start av kongressen. Den högsta rabatten på cirka 20 %  är givetvis för de som bokar tidigt.

Beställning av utrustning till monter: new.monterservice.se/

Logga in med ert organisationsnummer kod för eventet är aniva19

Faktura på beställt material skickas av monterservice

Har ni skapat en inloggning tidigare så är det samma användarnamn och lösen som gäller vid problem med detta så måste det återställas och enklast är att ta kontakt med Pelle Hammarbäck tel 0224-863 00 på monterservice, han är vår personliga kontakt för kongressen.

Beställning av utrustning: När vi mottagit din anmälan är det möjligt att beställa er utrustning till Er monter. adress för detta med kod ovan på denna sida. Om du beställer före den 20 oktober erbjuds ni det lägsta priset på monterutrustning. Därefter sker ett påslag på 30 % fram till officiell inflytt och under inflytten och eventet är påslaget 50 %.

Ändringar

Behöver du ändra något i din registrering? Klicka här

Godsadress:

Scandic Infracity
Kanalvägen 6-10
194 61 Upplands Väsby

Vänligen märk paketen med:

–          Ert  företagsnamn

–          Namnet på er kontaktperson på plats (dvs den som ska packa upp försändelsen)

–          Evenemangets/konferensens namn och datum då den äger rum

Vid leverans till lastintaget, vänligen ring oss i förväg på tel nr: 08-517 344 53 så att någon finns på plats och kan öppna för er.

Mingel

Det kommer att vara obligatoriskt mingel i utställningshallen för alla deltagare mellan kl 17.00 – 18.00 på torsdagen. Det blir Öl/Vin och något lättare att tugga på i denna under detta mingel kommer det att ske prisutdelning av bland annat innovationspriset så vi hoppas och tror att alla kommer att vara med. På detta följer kvällens middag.

Inflyttning: Onsdag den  20 november klockan 12.00-18.00

Utflyttning: Fredag den 22 november direkt efter att deltagarna gått in för sista föreläsning kl 14.00 och fram till klockan 18.00

Observera att det ej är tillåtet att bryta utställningen tidigare, detta medför en kostnad på sek 5000 kr

Frågor: Kenneth Forsberg tel 090 – 208 0205 eller aniva@kongress.com